Rangiramo biznise u vlasništvu žena
i biznise kojima upravljaju žene

TOP
WOMEN
BUSINESS
MONTENGRO

O NAMA

O NAMA

Ništa na ovom svijetu nije moćnije od ideje čije je
vrijeme došlo.

Viktor Igo

Ništa na ovom svijetu nije moćnije od ideje čije je vrijeme došlo.

Viktor Igo

TWBM is born

Ideja koja se već neko vrijeme krčkala” i 2022. godine dočekala svoj blistavi početak, sada već uveliko grana i pušta korijenje. Kvalitetna i sigurna zona provjerenih podataka o ženskoj ekonomskoj sceni u Crnoj Gori koja ne prestaje da bude dinamična i izazovna.

U početku smo vjerovali, a sada za sobom, a i pred sobom imamo dokaze da smo izašli sa jedinstvenom vrijednošću kojom ćemo upotpuniti sveukupne napore za snaženjem ženskog poslovnog ambijenta.

Sharing (is) the future.

Naša posebnost ogleda se u sprovođenju kategorisanja, vrednovanja, analze, te publikovanja rezultata dobijenih upoređivanjem unaprijed definisanih i javno dostupnih pokazatelja uspješnosti poslovanja privrednih subjekata, preuzetih iz zvaničnih finansijskih iskaza, a koji su prethodno ispunili Osnovne i Posebne  kriterijume. Što više znamo, to bolje možemo. Što bolje možemo to značajnije podržavamo zajednicu.

TWBM Business Magazine

Sve značajne poslovne ženske priče objavićemo u specijalnom biznis magazinu koji pokrećemo zajedno sa ovim projektom: Top Women Business Montenegro. Ovaj godišnjak koji će izlaziti u novembru, pored analiza urađenih za potrebe projekta, sažeće značajne novitete koje će ohrabriti i osnažiti žensku poslovnu zajednicu, predstaviti poslovne žene koje su ostavile trag u toj godini, ali i dati prostor crnogorskim ženskim poslovnim udruženjima i njihovim rezultatima.

TWBM Awards

Nakon izvršene analize, kategorizacije i vrednovanja rezultata dodijelićemo sedam priznanja preduzećima koja su najbolja u svojoj kategoriji i to: preduzećima u vlasništvu žena u kategorijama mikro, mala i srednja preduzrća i preduzećima kojima upravljaju žene u kategorijama mikro, mala, srednja i velika preduzeća. Detaljnije o priznanjima.

NOVOSTI

Najuspješnijim predstavnicama crnogorske ženske biznis zajednice dodijeljena TWBM 2023 priznanja

Detaljnije

Poznata imena dobitnica TWBM priznanja za 2023. godinu

Najbolja crnogorska preduzeća kojima upravljaju žene ili su u vlasništvu žena biće nagrađena nagradom Top Women Bussines Montenegro (TWBM) 2023, na svečanosti koja će biti organizovana 23. novembra u CKZ Ribnica.

Detaljnije

Panel „Žene u biznisu - gdje smo, šta nedostaje, kako možemo napredovati?"

Kontinuiranim udruženim djelovanjem, do snažnijeg ženskog biznisa

Detaljnije

Druga godina inicijative Top Women Business Montenegro

Inicijativa Top Women Business Montenegro (TWBM) doprinijela je snaženju crnogorske ženske poslovne zajednice. Aktivnosti u cilju ekonomskog osnaživanja žena dio su procesa koji zahtijeva sistemski, ...

Detaljnije
1
Dana
1
Priznanja
1
Stranica
1
zato!

Institucionalni partneriGeneralni pokroviteljPartneri

Event partner


Analitički partner

Organizator


Medijski partneri


Institucionalni partneri


Generalni pokroviteljPartneri

Event partner

Analitički partner

Organizator


Medijski partneri


(Visited 5.386 times, 1 visits today)