Poznata imena dobitnica TWBM priznanja za 2023. godinu

Najbolja crnogorska preduzeća kojima upravljaju žene ili su u vlasništvu žena biće nagrađena priznanjem Top Women Bussines Montenegro (TWBM) 2023, na svečanosti koja će biti organizovana 23. novembra u CKZ Ribnica.

„TWBM Awards odaju priznanje izvrsnim poslovnim ženama koje rukovode preduzećima koja su ostvarila najveće poslovne prihode u svojim kategorijama. Pored utemeljenosti u izmjerenim rezultatima poslovanja, posebnost ove inicijative i ovog nagrađivanja jeste i kategorisanje po međunarodno prihvaćenom standardu, uz ispunjavanje dodatnih kriterijuma kvaliteta. Dodjeljujemo priznanja za izvršne direktorice mikro, malog, srednjeg i velikog preduzeća kojima upravljaju žene i za vlasnice mikro, malog i srednjeg preduzeća koje su osnovale žene“, kazala je inicijatorka i direktorica TWBM inicijative, Ljiljana Burzan-Nikolić.

TWBM priznanje za ostvarene rezultate u poslovanju biće dodijeljena Bojani Stanarčević, vlasnici preduzeća BTA d. o. o. iz Budve, Jasmini Čelebić, vlasnici preduzeća Čelebić petrol trade iz Zete, kao i  Anji Radonjić, vlasnici kompanije SAMMS d. o. o. iz Podgorice.

U kategoriji preduzeća kojima upravljaju žene, TWBM priznanje biće uručene Simoni Rajković, izvršnoj direktorici kompanije S Maximo Logistika, Dragani Đerić, izvršnoj direktorici preduzeća D way, Branislavi Raičević, izvršnoj direktorici preduzeća Farmegra, i Tatjani Mandić, izvršnoj direktorici kompanije M:tel.

TWBM inicijativu pokrenula je Agencija za kreativne komunikacije BI Communication, a realizuje se uz institucionalnu podršku Privredne komore Crne Gore, Investiciono-razvojnog fonda Crne Gore i Sekretarijata Savjeta za konkurentnost, i uz generalno pokroviteljstvo NLB banke AD Podgorica. Kompanija BI Consulting je oficijelni analitički partner inicijative.

(Visited 233 times, 1 visits today)