Radni doručak sa medijima

Na radnom doručku koji je organizovan sa novinarima i novinarkama povodom početka druge godine TWBM inicijative zaključeno je da je ženski biznis značajan potencijal crnogorske privrede.

Agencija za kreativne komunikacije BI Communication je 18. septembra organizovala radni doručak sa novinarima i novinarkama kako bi ih upoznala sa Top Women Business Montenegro inicijativom koja se realizuje drugu godinu za redom.
Informacije o samom projektu su iznijeli direktorica BI Communicationa i inicijatorka i izvršna direktorica TWBM-a, mr Ljiljana Burzan-Nikolić i analitički partner projekta, direktor BI Consultinga, vodećeg crnogorskog provajdera poslovnih informacija, gospodin Ratko Nikolić.

„Važno je da se ova priča ne svodi samo na žensku poslovnu zajednicu koja jeste tema, već da cjelokupna poslovna zajednica u Crnoj Gori prepozna značaj osnaživanja žena u biznisu”, kazala je Burzan-Nikolić.

Inicijatorka i izvršna direktorica TWBM-a, Ljiljana Burzan-Nikolić

Prema riječima gospodina Nikolića, u Crnoj Gori postoji značajan prostor za napredak i razvoj ženskog biznisa ako se uzme u obzir činjenica da je od ukupnog broja preduzeća u Crnoj Gori nešto malo više od 20% ženskih preduzeća.

Izvršni direktor BI Consultinga, Ratko Nikolić
Radni doručak sa medijima
S desna na lijevo: Mirjana Zejak – Prva, Đorđe Savović – Adria, Rajko Milić – Investitor, Marko Stojanović – Dan, Ana Ašanin – Antena M

Domaćini su pozvali medije da isprate press konferenciju koja će biti održana u utorak 26. septembra u 10 časova kao zvaničan početak druge godine TWBM-a.

Jelena Krivokapić – Nova M, Bojana Despotović – RTCG, Nada Kovačević – Pobjeda
Ana Ašanin – Antena M i Marko Stojanović – Dan
Bojan Vučinić, Gradska TV
(Visited 48 times, 1 visits today)