O NAMA

O NAMA

Ništa na ovom svijetu nije moćnije od ideje čije je
vrijeme došlo.

Viktor Igo

Ništa na ovom svijetu nije moćnije od ideje čije je
vrijeme došlo.

Viktor Igo

TWBM is born

Ideja o projektu krčkala se već neko vrijeme i dočekala trenutak da zablista u punom sjaju! Iako je u posljednje vrijeme u crnogorskoj poslovnoj ženskoj zajednici prilično živo, vjerujemo da smo izašli sa jedinstvenom vrijednošću kojom ćemo upotpuniti sveukupne napore za snaženjem ženske ekonomske scene.

Sharing (is) the future.

Naša posebnost ogleda se u sprovođenju kategorisanja, vrednovanja, analze, te publikovanja rezultata dobijenih upoređivanjem unaprijed definisanih i javno dostupnih pokazatelja uspješnosti poslovanja privrednih subjekata, preuzetih iz zvaničnih finansijskih iskaza, a koji su prethodno ispunili Osnovne i Posebne  kriterijume. Što više znamo, to bolje možemo. Što bolje možemo to značajnije podržavamo zajednicu.

TWBM Business Magazine

Sve značajne poslovne ženske priče objavićemo u specijalnom biznis magazinu koji pokrećemo zajedno sa ovim projektom: Top Women Business Montenegro. Ovaj godišnjak koji će izlaziti u novembru, pored analiza urađenih za potrebe projekta, sažeće značajne novitete koje će ohrabriti i osnažiti žensku poslovnu zajednicu, predstaviti poslovne žene koje su ostavile trag u toj godini, ali i dati prostor crnogorskim ženskim poslovnim udruženjima i njihovim rezultatima.

TWBM Awards

Nakon izvršene analize, kategorizacije i vrednovanja rezultata dodijelićemo sedam priznanja preduzećima koja su najbolja u svojoj kategoriji i to: preduzećima u vlasništvu žena u kategorijama mikro, mala i srednja preduzrća i preduzećima kojima upravljaju žene u kategorijama mikro, mala, srednja i velika preduzeća. Detaljnije o priznanjima.
(Visited 369 times, 1 visits today)